top of page
Ontwerp zonder titel (3).png

Soms is er een moment in je leven dat je graag even met iemand zou willen sparren.

 

Of er nu sprake is van veel stress, een relatie die minder lekker loopt, er sprake is van weinig zelfwaardering, je algeheel minder lekker in je vel zit of je bijvoorbeeld het verlangen hebt om je fitter of vitaler te voelen.

 

Het is mijn absolute missie om zoveel als ik kan bij te dragen aan weer of meer gezondheid en geluk.

 

En met mijn brede (medische) kennis, mijn uitgebreide ervaring en mijn liefdevolle hart sta ik daarom ook graag voor je klaar. 

 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij weer grip op je gezondheid en geluk ervaart en dat jij stappen gaat zetten naar 'Jezelf kei goed voelen' zoals ik dat steeds weer noem. 


Voor iedereen is dit pad naar algeheel welzijn anders en daarom bied ik gratis aan om met je mee te denken met wat er nu speelt en welke keuzes hierin bij jou passen. 

Super leuk,

dat je nog op de nieuwsbrieflijst wil blijven staan. 

Om je hiervoor te bedanken, wil ik je graag aanbieden dat ik eens Gratis Meedenk over jouw personolijke situatie. 

Gratis Meedenken

Door middel van een vragenlijst en zelfscan ontstaat er inzicht in de huidige situatie en daarna ontvang je van mij een analyse en mogelijke opties voor jou. 

 

Ga voor dat leven vol gezondheid, geluk en voldoening.

Maak van jouw welzijn je prioriteit.

Ik denk hierin ontzettend graag met je mee.

Om ons gesprek zo goed mogelijk voor te bereiden en zo waardevol mogelijk voor je te maken heb ik een klein voorbereidingsformulier voor je zodat ik alvast kan intunen en je nog beter kan helpen. 

bottom of page