top of page

Dokter Chantalle
Podcast
 

Ontwerp zonder titel-5.png
esmeevanloon-3_edited.jpg

In plaats van symptomen en ziektes bestrijden, draag ik veel liever bij aan jouw optimale gezondheid en welzijn. 

 

In deze podcast ga ik dus ook al mijn eigen kennis, inzichten en ervaringen hierover met je delen én ga ik in gesprek met mensen die ook op allerlei manieren bij kunnen dragen aan jouw welzijn.
 

Ik ga je tevens prikkelen om zonodig andere keuzes te maken.
 

Keuzes die écht goed zijn voor jouw hoofd, lijf en ziel zodat jij jezelf echt kei goed gaat voelen.

Video's 

 

IEDEREEN HEEFT HET IN ZICH OM DIE GROOTSE VERSIE VAN ZICHZELF TE WORDEN. 

 

Met mijn YouTube Kanaal hoop ik dat ik jou kan inspireren en helpen om vol energie, kracht & plezier te genieten van het leven!

Bekijk hieronder mijn video's. 

EVL01086.jpg
#23 Jezelf kei goed voelen, hoe doe je dat? | Dokter Chantalle
24:34

#23 Jezelf kei goed voelen, hoe doe je dat? | Dokter Chantalle

In aflevering 2 vertelde ik wat ik bedoel met de 2 manieren van ‘jezelf kei goed voelen.’ In deze podcast bespreek ik hóe je dit kunt doen. Heel praktisch wat je kunt doen en heel technisch welke stofjes je dan stimuleert. Zodat jij die keuze kan maken om jezelf ook kei goed te gaan voelen. Vind je mijn podcast zinnig om te luisteren? Geef dan een like en ondersteun me om meer mensen hiermee te kunnen helpen. Ik hoop dat ik jou kan inspireren en helpen om vol energie, kracht & plezier te genieten van het leven! Is mijn podcast waardevol voor je? Dan zou ik het enorm fijn vinden als je: De podcast 5 sterren geeft op Itunes/ Apple Podcasts of Spotify Je abonneert op dit kanaal/dit podcastkanaal volgt, zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van mijn nieuwste afleveringen Mijn podcast deelt in jouw netwerk, bijvoorbeeld door een printscreen te maken en te delen op social media. Tag mij vooral in dat bericht, want ik vind het heel leuk om te zien wie mijn podcast luistert. Wil je me ook volgen op Instagram? Ga dan naar: https://www.instagram.com/dokterchantalle/ (https://www.instagram.com/dokterchantalle/) (@dokterchantalle) Dankjewel! Episode link: https://play.headliner.app/episode/16777740?utm_source=youtube Is mijn podcast waardevol voor je? Dan zou ik het enorm fijn vinden als je je abonneert op dit YT kanaal en een duimpje geeft. En mijn podcast deelt in jouw netwerk, bijvoorbeeld door een printscreen te maken en te delen op social media of de YT link te delen! Tag mij vooral in dat bericht, want ik vind het heel leuk om te zien wie mijn podcast luistert. Mijn Instagram: https://www.instagram.com/dokterchantalle/ (@dokterchantalle) Dankjewel!
bottom of page