top of page
EVL00517 (1).jpg
262598b1-ba04-404a-b7e9-42cdded113bf.png

Ga ervoor om jezelf het merendeel

van de tijd kei goed te voelen!

EVL00517 (1).jpg

Jezelf KEI
         goed VOELEN

En dat bedoel ik op 2 manieren:

 1. Steeds weer de verbinding met jezelf maken en voelen wat gezond, goed en kloppend is voor jou. 

 2. Dat niet alleen voelen, maar daar ook keuzes in maken.
  Gaan dóen waar jij gezonder en gelukkiger van wordt.  

   

Samen met de juiste kennis, inzichten en ondersteuning op weg naar weer of meer gezondheid en geluk. In het ‘jezelf kei goed voelen’ traject gaan we er samen voor zorgen dat jij helder gaat krijgen wat goed is voor jóuw hoofd, lijf en ziel en dat je daar ook naar gaat handelen.

WANNEER ZOU DIT TRAJECT IETS VOOR JOU KUNNEN ZIJN:

Je bent druk, je houdt veel ballen in de lucht en vaak heb je het overzicht, maar soms ook even niet.

Het voelt alsof het leven aan je voorbij raast met werk, kinderen en andere verplichtingen.

Je energie is aan het einde van de dag regelmatig volledig weg.

Ooit stond je stevig aan het roer van je eigen leven maar nu ben je wat stuurloos in wat jij nu écht wilt en belangrijk vindt in jouw leven.

Je weet dat sporten, ontspannen en gezond eten goed voor je zijn, maar je komt er gewoon niet aan toe.

Je hebt lichamelijke klachten die steeds terugkeren zoals hoofdpijn, slechte ontlasting, buikpijn, spierpijnen of maagklachten.

Als je in de spiegel kijkt ben je niet (helemaal) blij. Je praat soms ook wat streng tegen jezelf, want waarom lukt het je nu zelf niet om het roer om te gooien?

Je bent regelmatig prikkelbaar naar je omgeving, je kunt soms wat neerslachtigheid ervaren en je voelt je soms gewoon ‘Mwah’..

Kortom: je zit niet helemaal lekker in je vel en je krijgt zelf het tij niet gekeerd.

En weet je wat het goede nieuws is: in korte tijd, kun je met de juiste kennis, inzichten en ondersteuning al mega veel veranderen!

Met kleine stapjes in de juiste richting kun je moeiteloos kei veel resultaat behalen!

VRAAG JEZELF EENS

NU, OP DIT MOMENT,

HOE GAAT HET MET MIJ?

En als het antwoord, het merendeel van de tijd, niet volmondig GOED is. Vraag jezelf dan eens af waardoor dit komt. En wat je nodig hebt om dit wel te kunnen zeggen. Want NU is het moment om daar verandering in te brengen. Om te gaan kiezen voor een leven vol kracht, energie en plezier. Het is écht mogelijk en ik help je er heel graag bij.

9 (1).jpg
Esmeevanloon

WAT HET 'JEZELF KEI GOED VOELEN' TRAJECT
JOU GAAT OPLEVEREN:

Je geniet volop van elk moment. Omdat je goed weet waar je blij van wordt en je je ook vrij voelt om die keuzes te maken.

Je voelt tijd, ruimte en energie om dingen te doen die voor jou en jouw gezondheid & geluk goed zijn en die fijn voelen voor jou.

Je ervaart weer of meer gezondheid. Eindelijk geen klachten meer. Of je begrijpt die klachten eindelijk en je weet hoe je ernaar mag handelen.

Je hebt een leefstijl gevonden (voeding, beweging, ontspanning, slaap, etc.) die bij jou past en die jou een goed gevoel geeft. Een gevoel van regie, balans en energie.

Je bent  stevig verbonden met jezelf en je beseft ten diepste wat goed is voor jouw hoofd, lijf en ziel en waar JIJ blij van wordt.

Je hebt een plan wat ervoor gaat zorgen dat jij al deze fijne gevoelens & gedragingen ook vast blijft houden!

Je maakt keuzes die écht kloppen voor jou waardoor jij je zoveel energieker en krachtiger voelt!

Ik wil daarvan maken: 'Je leeft moeiteloos in lijn met wat gezond, goed en kloppend is voor jou en dit voelt fantastisch.'

KORTOM: JE LEIDT ÉCHT HET LEVEN WAARBIJ JIJ JEZELF HET MERENDEEL VAN DE TIJD KEI GOED VOELT.   

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

Annet

"Zo dankbaar dat ik met jou en jouw programma in aanraking ben gekomen. Ik was al een tijdje een beetje zoekende, op zoek naar iemand die mij hierin kon begeleiden.
Toen was jij daar Dokter Chantalle. Het programma van Dokter Chantalle is zeer effectief opgezet. Je gaat aan de slag met opdrachten die doelgericht, motiverend en inspirerend zijn.
Ze zetten je onwijs aan het denken en brengen je in een actieve houding. Het heeft mij zoveel verheldering, rust en focus gegeven. Ik heb het inzicht gekregen waar ik naartoe wil, welke waarde mijn drijfveren zijn en hoe ik die inzet in mijn leven. Ik ben veel vaker met mijn waarden aan de slag gegaan, maar deze keer kwam ik echt tot de kern. Super effectief en verhelderend.
 
In de de gesprekken met Chantalle ga je heel snel tot de kern en krijg je super snel helderheid en inzicht. Je merkt dat ze zoveel ervaring heeft.
 
Ze doet dit op een hele fijne, professionele en empathische manier waardoor ik mijzelf compleet kon open stellen. We deden dit via het scherm, maar voor mij voelde het alsof ik bij haar in de praktijk zat. Haar charisma en warme uitstraling brengt rust en geborgenheid.
 
Zo fijn hoe jij mij motiveert en inspireert en soms net even dat zetje geeft om weer verder te gaan in mijn proces. Dat gun ik iedereen. Dank je wel mooie Chantalle, zoveel zin om nu echt door te pakken met jouw programma."

Vera

In mijn leven heb ik al heel wat trajecten, cursussen, trainingen en workshops gevolgd om meer inzicht in mezelf en meer bewustzijn te krijgen.

Natuurlijk heeft alles bijgedragen aan meer bewustzijn en inzicht, maar het leek wel of ik bleef hangen op een bepaald punt.

Het traject van Chantalle heeft voor mij een doorbraak in mijn bewustzijn gegeven.

Door een veilige en vertrouwde sfeer neer te zetten, kan ik meer de diepte in.
Maar wat ik het meest krachtig vindt aan het traject is dat Chantalle de kunst verstaat van het daadwerkelijke coachen.


Ze heeft mij aan het werk gezet en kijkt vanaf de zijlijn mee en moedigt me aan. Het traject is goed opgebouwd, wanneer je de modules volgt, kan het niet anders dan dat je 'in jezelf zakt' en in dialoog raakt me jezelf.
Daarnaast heb je de veiligheid van terug kunnen vallen op Chantalle.

Het heeft mij niet alleen geholpen door mijn doel van nu te bereiken, maar ik weet ook hoe ik het aan moet pakken als ik een nieuw doel heb of als ik een terugval krijg. Ik heb nu heel praktische tools, om inzicht te krijgen in wat er innerlijk echt bij me speelt

 

Dus ik kan alleen maar zeggen: "Dank je Chantalle, dat jij je potentieel inzet en met me deelt".

Ilse

"Enkele maanden geleden triggerde een post op LinkedIn van Chantalle me, waardoor ik nieuwsgierig raakte, haar website bezocht en zo kennis met haar aanbod maakte.

Het resoneerde meteen, waarschijnlijk met name omdat Chantalle niet alleen haar aanbod prijs gaf maar ook openhartig is over haar eigen persoonlijke levenspad met bijbehorende live events.

Dat laat meteen de mens achter het aanbod zien en voelde voor mij heel goed, de combinatie van kracht en kwetsbaarheid.

Aangezien ik zowel in mijn werk als persoonlijk wat issues uit wilde zoeken (of uitdokteren zoals Chantalle dat noemt ;)) heb ik Chantalle in eerste instantie benaderd voor een eenmalige persoonlijke sessie.

Deze was me dermate goed bevallen dat ik daaropvolgend een reeks aan sessies geboekt heb.

Chantalle is heel sterk in het uitvragen van hetgeen er speelt, duikt de diepte in en neemt.

Zowel een empathische als doortastende houding aan.

Op deze manier kwam ik samen met haar tot de kern van de zaken die ik graag aan wil pakken.

Chantalle haar kracht is om deze zaken het concreet en tastbaar te maken, waardoor het helder wordt wat nodig is om tot verandering te komen en doelen zeer toegespitst gesteld worden.

 

Chantalle geeft structuur aan mijn gedachten, gevoelens en plannen, laat me met lef dromen maar houdt het tevens realistisch.

Deze manier van gecoacht worden gun ik iedereen.

Chantalle is intelligent, kan snel denken en schakelen, maar bovenal als mens heel zuiver.

Voor het eerst heb ik een coach of therapeut gevonden waar ik voel helemaal eerlijk te mogen zijn, zonder oordeel, waar ik in het verleden met regelmaat sociaal wenselijk antwoordde, prikt Chantalle daar (gelukkig!) doorheen."

Stéphanie

Het traject bij Chantalle heeft me mooie inzichten gegeven in wat ik in mijn leven belangrijk vind, waar ik stond en op dit moment sta en waar ik voor mezelf nog verder naar op zoek mag en me in mag ontwikkelen om me 'kei goed' te voelen.

 

Ik dacht dat ik niet op de goede weg zat, maar het traject heeft me mijn gedachtes en gevoelens laten 'ontleden' waardoor ik tot de realisatie kwam dat ik wel degelijk al op het juiste spoor zat. Dit gaf al de nodige rust, van waaruit ik verder kon bouwen.

Met name de maandelijkse online masterclasses vond ik enorm helpend, zeker de interactie daarin met Chantalle en de andere vrouwen die tijdens de sessies aanwezig waren. De verhalen en ervaringen van anderen kunnen vaak een spiegel voor jezelf zijn, en dit had voor mij echt een meerwaarde. 

 

De combinatie met enkele lichaamsgerichte sessies die ik daarnaast heb gehad versterkte de impact van het traject. Ik ga hier ook zeker mee verder.

 

Ik ben heel dankbaar dat Chantalle op mijn pad is gekomen. Haar energie is zo warm en liefdevol, en samen met het vertrouwen dat zij uitstraalt en geeft maakt dat ik me volledig kan openstellen en steeds dichterbij (de beste versie van) mezelf kom.

1 (2).jpg

HET ‘JEZELF KEI GOED VOELEN’ TRAJECT ZORGT ERVOOR DAT JIJ VANUIT DE VERBINDING MET JEZELF ÉCHT KEUZES GAAT MAKEN DIE BIJDRAGEN AAN JOUW GEZONDHEID EN GELUK.

We gaan samen stap voor stap uitdokteren hoe jij jezelf weer kei goed kunt gaan voelen. En we gaan zorgen dat jij dat niet alleen wéét, maar er ook naar gaat handelen en leven".

2.jpg

PRECIEZE INHOUD ‘JEZELF KEI GOED VOELEN’ TRAJECT

 • Een jaar lang toegang tot mijn ‘Jezelf kei goed voelen’ masterclass van 1,5 uur.
  Elke masterclass gaat over een, zorgvuldig geselecteerd, onderwerp wat enorm bijdraagt aan het ‘Jezelf kei goed voelen’.

  Daarmee krijg jij een schat aan kennis en inzichten waarmee je moeiteloos beweegt richting de verbinding met jezelf en naar weer of meer gezondheid&geluk.
  Tijdens de masterclass is er uitgebreid tijd voor interactie en ervaring zodat jij de kennis en inzichten niet alleen tot je neemt maar ze ook direct gaat inzetten in jouw dagelijks leven.

   

 • Elke maand, online, live coaching.
  Elke maand komen we samen in een vaste, kleine groep, en gaan we samen uitdokteren waar jij nu staat en wat er mag gebeuren voor jou. Wat gebeurt er nu, wat zijn je doelen, wat zijn bijbehorende acties.
  Wat lukt er wel of niet en wat is de reden hiervan.
  Hierdoor worden mentale of fysieke blokkades helder en kun jij zoveel als mogelijk halen uit het traject wat mogelijk is.

   

 • Toegang tot de ‘Uitdokteren’ academie.
  Online coaching met 6 modules in mijn online academie die je in je eigen tempo kunt doorlopen.
  De modules bevatten werkboeken, video’s en audio’s die je alleen al zullen voorzien van zeer veel helderheid, bewustzijn, acties en inzichten.

   

 • Het gehele ‘Jezelf kei goed voelen’ traject duurt 6 maanden.
  In deze 6 maanden kun jij dus deelnemen aan de coachingsmomenten.
  Na deze 6 maanden krijg nog 6 maanden lang toegang tot de online academy en de masterclasses, in totaal heb je 12 maanden toegang tot de online academy.

 • BONUS 1: Gratis toegang tot een live transformatiedag.
  Op deze live transformatiedag gaan we een hele dag, in een klein en select gezelschap de verdieping opzoeken op wat er nu speelt in jouw leven, hoe dit jou beïnvloedt en waar eventuele aandacht naartoe mag.  
  Door middel van een mix van wetenschappelijke kennis en oeroude transformerende methoden, persoonlijke anekdotes en voorbeelden wordt er vanzelf duidelijk wat er voor jou nu mag gaan gebeuren zodat jij ‘jezelf kei goed gaat voelen’.
  Meer informatie over de livedag vind je hier

   

 • BONUS 2: Toegang tot mijn ‘Start met uitdokteren’ programma.
  In dit programma ontstaat er nog meer helderheid, bewustzijn en de eerste acties naar een leven waarin jij ‘jezelf kei goed voelt’.
  Met nog meer oefeningen om je op gang te helpen of te houden in het transformatieproces.

   

 • BONUS 3: 10% korting op al mijn overige producten.
  Gedurende de 6 maanden van het ‘jezelf kei goed voelen’ traject krijg je 10% korting op mijn 1:1 coachingssessies, mijn lichaamsgerichte sessies en mijn retraites voor als je het gevoel hebt dat je nog even wat extra’s aan ondersteuning nodig hebt.

   

MODULES

Group 2.png

HELDERHEID

Helderheid creëren over jouw leven op dit moment. Waar doe je al wat goed is voor jou? En waar nog niet? Heb jij goed helder wat goed is voor jou? Met simpele opdrachten krijgen we hier snel duidelijkheid over. Wat de hele transformatie in een stroomversnelling brengt.

Path 22.png

BEWUSTZIJN

Wat gebeurt er bij jou? Wat maakt dat je niet altijd doet wat goed is voor jou? Wat zijn jouw waarden en overtuigingen? Wat zijn jouw krachten en valkuilen? Hoe draagt dit bij aan de huidige situatie? Met kleine stapjes help ik je snel naar bewustzijn over jouw huidige situatie en geeft dit je de tools om dírect verandering aan te brengen.

Group 6.png

DOEL & DROOM

Wat wil je graag? Ik help je helder te krijgen wat jouw doelen en dromen zijn. Dat mag groots, niks is te gek.

Group 8.png

CONCRETISEREN KORTE TERMIJNDOELEN

En nu over naar NU. Wat verdient de eerste aandacht? Waar zitten Quick Wins? Met gemakkelijke opdrachten help ik je helder te maken wat nu de eerste stap mag gaan zijn.

Group 10.png

ÉNNNNNNN ACTIE!!

Nu formuleren we samen de eerste actie(s) en gaan we er met simpele trucjes voor zorgen dat jij de acties ook echt gaat uitvoeren!

Group 12.png

VOLHOUDEN & DOORGAAN

Ik help je om vol te houden en om nieuwe acties te blijven formuleren. We maken een lange termijn plan en we kijken wat jij nodig hebt om dit plan uit te voeren.

8 (1).jpg
Chantalleburgers

IK HELP JE OM JOUW FYSIEKE EN MENTALE WELZIJN BOVENAAN JE PRIORITEITENLIJSTJE TE ZETTEN EN TE HOUDEN.

WE MAKEN EEN KORTE EN EEN LANGE TERMIJN PLAN OM DAAR TE KOMEN & TE BLIJVEN EN WE KIJKEN NAAR WAT JIJ NODIG HEBT OM DIT PLAN UIT TE VOEREN.

DE INVESTERING

 • Een jaar toegang tot mijn ‘Jezelf kei goed voelen’ masterclass van 1,5 uur t.w.v. 282 euro. Elke masterclass gaat over een, zorgvuldig geselecteerd, thema wat enorm bijdraagt aan het ‘Jezelf kei goed voelen’. Tijdens de masterclass krijg je allerlei kennis, inzichten en ervaring waardoor er direct transformatie ontstaat. 
   

 • Elke maand, online, live coaching t.w.v. 582 euro. Elke maand komen we samen in een vaste, kleine groep en doorbreken we de blokkades die er misschien nog zijn op weg naar ‘jezelf kei goed voelen’. 
   

 • Toegang tot de ‘Uitdokteren’ academie t.w.v. 298 euro. Online coaching met 6 modules in mijn online academie die je in je eigen tempo kunt doorlopen.De modules bevatten werkboeken, video’s en audio’s die je alleen al zullen voorzien van zeer veel helderheid, bewustzijn, acties en inzichten.
   

 • BONUS 1: Gratis toegang tot een live transformatiedag t.w.v. 247 euro. Op deze live transformatiedag gaan we een hele dag, in een klein en select gezelschap op zoek naar wat jou op dit moment in de weg staat als het gaat om ‘jezelf kei goed voelen’. En dit doorbreken we door een mix van wetenschappelijke en oeroude methoden. 
   

 • BONUS 2: Toegang tot mijn ‘Start met uitdokteren’ programma t.w.v. 47 euro. Met nog meer oefeningen om je op gang te helpen of te houden in het transformatieproces. 
   

 • BONUS 3: Gedurende de 6 maanden van het ‘jezelf kei goed voelen’ traject krijg je 10% korting op al mijn overige producten. Mijn 1:1 coachingssessies, mijn lichaamsgerichte sessies en mijn retraites voor als je het gevoel hebt dat je nog even wat extra’s aan ondersteuning nodig hebt.

GUN JIJ JEZELF DEZE

INVESTERING IN JOUW ALGEHELE WELZIJN?

HIERVOOR KRIJG JE:

2e12c6_edd423080d2c4ecd937c02ad195281e8~mv2.jpg

Het ‘JEZELF KEI GOED VOELEN’ traject bevat een inhoud t.w.v. ruim 1450 euro. 

Jij kunt nu deelnemen voor 147 euro per maand of eenmalig 850 euro. 

bottom of page